Doporučujeme Produkt roku Heureka 2023: Satelitní přijímač s certifikací Skylink Ready a funkcí FastScan pro automatické přeladění stanic. » více zde

Můj košík
0
Servis
Ke stažení
Technická podpora
Přihlásit
 

ITS FA EKSEL - napájecí adaptér pro zesilovače EKSEL (12 V)

ITS FA EKSEL - napájecí adaptér pro zesilovače EKSEL (12 V)

Novinka

-0%

Napájecí adaptér pro zesilovače EKSEL. Poskytuje stabilní výkon 12 Vdc/2,5A, ideální pro domácí i profesionální použití. Kompaktní a robustní design se standardním DC konektorem pro snadné připojení. 

Výrobce
ITS
Kód
AIPITS3141
Part No.
8436548996857
Dostupnost
MOC bez DPH
667 Kč
MOC s DPH
807 Kč
Záruka
24 Měsíců
Objednat
Možnosti doručení
 
Hodnocení produktu
Hodnoceno 22x

    Podrobnosti o produktu

    ITS FA EKSEL - napájecí adaptér pro zesilovače EKSEL, nepostradatelný náhradní napájecí zdroj pro digitální programovatelné zesilovače EKSEL. Adaptér poskytuje stabilní a spolehlivý výkon s výstupním napětím 12 Vdc a proudem 2,5A, což zaručuje optimální funkčnost vašich zařízení. Je navržen tak, aby splňoval nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti. Díky kompaktnímu a robustnímu designu je ideální pro domácí i profesionální použití. Adaptér je vybaven standardním DC konektorem, který umožňuje snadné a rychlé připojení k zesilovačům EKSEL.
     

    Specifikace

    Výstupní napětí:
    12 V / 2500 mA

     


    Produkt manažer:

    Věra Kovaříková,  PODPORA@INTER-SAT.CZ

    Související produkty

    Výkonný excelentní programovatelný zesilovač EKSEL 432 ICT. Kvalitní povedení s ultraselektivními filtry a konverzí. Počet vstupů: 4.

    7 040 Kč 

    s DPH

     

    Vyspělý digitální programovatelný zesilovač s 4 vstupy, včetně FM a DAB+. Nabízí více než 70dB zisk, automatickou regulaci zisku a 32 selektivních filtrů UHF. Měření úrovně vstupního výkonu.

    6 973 Kč 

    s DPH